GB Speelhoeve

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
Rob, Maureen, Noa, Liv & Jake Konijn Rob, Maureen, Noa, Liv & Jake Konijn uit Abbekerk heeft geschreven op augustus 17, 2021
Beste Jan en Karin,
We kijken terug op een mooie vakantie op de mooie en gezellige camping! Onze eerste vakantie bij jullie op de boerderij en deze was zeer geslaagd๐Ÿ˜ƒ
Onze 3 kinderen hebben zich elke dag weer vermaakt. De speeltuintjes op het veld was ideaal. Onze oudste was vooral bezig met de pony's. Ook hebben we nog een kalf geboren zien worden. Erg mooi voor de kinderen om mee te maken! En vergeet niet de pannenkoeken die werden gebakken voor de hele camping, erg gezellig ook! Ook de hooiberg was een groot succes. Kort om... we hebben een hele mooie vakantie gehad en we komen zeker nog eens terug!๐Ÿ˜ƒ
... Wissel deze metabox.
Ruud Van Der Velden Ruud Van Der Velden uit Woudenberg heeft geschreven op juni 27, 2021
Jan en Karin,

Het was weer heerlijk bij jullie op de camping.
Het was maar een weekendje, maar voelde als een echte vakantie. Even ontspannen!
Bedankt weer voor jullie gastvrijheid.

Ruud en Nina
... Wissel deze metabox.
Familie van der Hoek Familie van der Hoek uit Naaldwijk heeft geschreven op juni 7, 2021
Al eerder gecampeerd maar voor het eerst op een boerencamping. De kinderen hebben zich prima vermaakt met alle skelters en in het hooidoolhof. Ook het melken van de koeien en het rapen van de eieren was een ervaring.
Kortom een super weekend gehad!!
... Wissel deze metabox.
Familie Kok Familie Kok uit IJsselstein heeft geschreven op juni 7, 2021
Beste Jan en Karin, wij mochten afgelopen weekend bij jullie op de camping verblijven. Fantastisch!! De mannen hebben zich het hele weekend vermaakt in de hooizolder, op het veld en met de konijntjes. De koeien melken en de kalfjes eten geven..

Dank jullie wel voor jullie gastvrijheid.
... Wissel deze metabox.
Karin en Jan Karin en Jan uit Sinderen heeft geschreven op mei 10, 2021
Ons online gastenboek is weer in de lucht. We zouden het heel leuk vinden wanneer jullie een berichtje achterlaten! ๐Ÿ˜Š
... Wissel deze metabox.
Wout, Suzan, Stijn en Mick Wout, Suzan, Stijn en Mick uit Deventer heeft geschreven op juni 11, 2018
De kinderen konden de hele dag heerlijk buiten spelen en leren hoe dat gaat op een boerderij met koeien. Papa en mama hadden daardoor alle tijd om te wennen aan het camperen op zich!
... Wissel deze metabox.
Rob en Reina, Emma, Femke en Lize Rob en Reina, Emma, Femke en Lize uit Ede heeft geschreven op juni 11, 2018
Hallo Jan en Karin,
Wij willen jullie bedanken voor de geweldige dagen die we mochten doorbrengen op jullie camping. Onze kleinkinderen (5, 3 en bijna 2 jaar) hebben genoten. De hele dag spelen op het veilige speelveld en dan nog koeien melken, kalfjes voeren en spelen in de hooiberg. En de trein die langs komt is geen probleem. De jongste riep in haar slaap nog, als ze de bel hoorde rinkelen, "tein, had" (trein, hard) en sliep gewoon door.
Voor herhaling vatbaar!
Vriendelijke groet van een tevreden opa en oma.
... Wissel deze metabox.
David, Karin, Renske en Silvan David, Karin, Renske en Silvan uit Apeldoorn heeft geschreven op juni 11, 2018
Jan en Karin, wat een prachtig bedrijf hebben jullie! Geweldig hoe jullie de kinderen vanaf dag 1 bij naam kennen en de manier waarop jullie ze betrekken bij de werkzaamheden op de boerderij. Ze hebben genoten van de koeien uit de wei halen, helpen in de melkput en het voeren van de kalfjes. En wat een geweldige speelplek is de hooiberg! Wij hebben twee fantastische weken gehad, echt een aanrader voor gezinnen met (jonge) kinderen.
... Wissel deze metabox.
Fam. Benthem Fam. Benthem uit Velp heeft geschreven op juni 11, 2018
Het was een heerlijk weekend. De meiden hebben de hele dag gespeeld op de skelters, speeltoestellen en onder de sproeier. En het koe melken was een unieke ervaring.
Een echte aanrader!
... Wissel deze metabox.
Fam. Colenbrander Fam. Colenbrander uit Winterswijk heeft geschreven op juni 11, 2018
Bedankt voor de geweldige vakantie op jullie camping. Super om te zien hoe gedreven jullie zijn en het werk met zoveel enthousiasme uitvoeren.
Koeien melke, kalfjes geboren zien worden, stro halen. En dan niet te vergeten alle extraatjes zoals pannenkoeken bakken, buikschuiven en kampvuur.
Kortom geweldig genoten!
... Wissel deze metabox.
Alie, Milan & Dion Alie, Milan & Dion uit Veendam heeft geschreven op juni 11, 2018
Weer een super vakantie gehad bij boer Jan en boerin Karin!! De kinderen hebben ontzettend genoten van de ritjes op de tractor met boer Jan, het spelen in de geweldige hooiberg en het ophalen van de stro balen op de kar!! Wij gaan zeker weten weer terug komen....
... Wissel deze metabox.
Arnold, Claudia en Romee Arnold, Claudia en Romee uit Musselkanaal heeft geschreven op juni 11, 2018
Hallo, Wij zijn voor het eerst op een boeren camping geweest te kamperen maar dit is in ieder geval op de Speelhoeve HEEL erg goed bevallen !! Boer Jan en boerin Karin zijn HELE VRIENDELIJKE mensen die je bij het boeren bedrijf willen betrekken. De kinderen mogen op vele plaatsen spelen bij de boerderij en op de camping velden zijn al genoeg spullen om mee te spelen. Dit is echt de moeite waard voor een bezoek !! We komen dan ook zeker terug voor een volgende vakantie !!
... Wissel deze metabox.
Fam. Wissink Fam. Wissink uit Beltrum heeft geschreven op juni 11, 2018
Beste Jan en Karin, de afgelopen dagen hebben we bij jullie ongelofelijk genoten van jullie camping, gastvrijheid en natuurlijk het fantastische weer!we zijn vanmiddag voldaan weer thuisgekomen.
grote pluim voor jullie intieme camping met uitstekende voorzieningen en natuurlijk jullie gastheerschap.( dat kom je op deze manier niet zo heel veel meer tegen) de speelhoeve is een echte aanrader en wel heel dicht in de buurt:) GRAAG TOT EEN VOLGEND KEER!!
... Wissel deze metabox.
Joost, Marjolein en Josephine Joost, Marjolein en Josephine uit Scheveningen heeft geschreven op juni 11, 2018
Beste Jan en Karin,
Op jullie boerderij hebben we een fantastische vakantie beleefd. Jullie gastvrijheid, de voorzieningen en faciliteiten; allemaal grote klasse! Onze kleine meid heeft naar hartelust gespeeld. Geweldig om te zien en ervaren hoe jullie liefdevol de tijd nemen om de kinderen bij de boerderij te betrekken: het uitleggen, het zelf mogen doen, het proeven, het helpen. Heel bijzonder!
Super veel dank voor alles!
Groetjes! Joost Marjolein en Josephine
... Wissel deze metabox.
Fam. Visscher Fam. Visscher uit Etten heeft geschreven op november 13, 2017
Lieve Jan en Karin en familieleden,
Wij hebben weer genoten van jullie uitzonderlijk gastvrijheid en gezelligheid. Voor ons tot rust komen en voor de kinderen alles wat je kunt wensen. Zelfs buiten het seizoen waren wij van harte welkom met onze kids!๐Ÿ˜ƒ
Tot snel met de Pinksteren...
Groetjes Hein Ingrid Jesse Hidde en hond Fien
... Wissel deze metabox.